neljapäev, 11. august 2011

Kaheteistkümnes päev

Tervitused soojalt maalt. Kuigi nojah hetkel küll mitte nii soojalt maalt. Päevakava nägi ette, et hommikul lähme randa koristama ja pärast seda veeparki. Kahjuks mängis ilmataat vingerbussi ja hommik oli väga tuuline. Suisa lõdisema võttis. Niiet,  muudatused olid päevakorras. Jah, käisime randa koristamas. Sigaretikonid, plekkpurgid, salvrätikud ja mis kõik veel leidsid oma koha prügikotis. Iseenesest väga hull ei olnudki, neil kes koristasid rannaga paralleelset tänavat. Neil aga kes randa pidid koristama, neil nii ei vedanud. Tuul tahtis kondid ka naha seest välja puhuda. Niiet, nagu juba aru saate, siis mingist veepargist polnud siin juttugi. See asi muudeti ja kui nüüd ilmateade ei valeta, siis homme peaksime kõik minna saama. Elame näeme.
Rannast tagasi tulles  oli lõuna ja õpetajate infotund. Jälle hunnik raamatuid, pole muud kui võta ja vii koju. Püha jumal ma ei kujuta ette kui palju see mulle maksma läheb. Kuid eks kõik teavad neid õpetajad - kui tasuta saab, siis tasub kõik võtta. Ja tegu on väga heade ja kasulike raamatutega. Mure pagasi pärast kasvab iga päevaga. Ega laste kohvridki lõpmatuseni ei veni.
Infotund läbi, oli põhimõtteliselt vaba aeg. Kuna tänansesse õhtusse lükati ka talendiõhtu, siis said nii õpilased kui ka õpetajad piisavalt harjutada. Ojaa, kujutate juba ette jah. Õpilased esinesid, kes soovisid. Ja õpetajad esinesid ka, nemad suisa laulsid ja tantsisid ning oma etteaste viimase "Waka-waka" tantsuga oli terve saal pinkide peal püsti ja lindilt tulevat Shakirat polnud kuuldagi. Eks näis kas youtube läheb umbe või hakkavad väljapressimiskirjad ilmuma. Ei, lahe oli, võiks kasvõi veel teha.
Ja sellega meie päev ka lõppes. Loodetavasti tuli õpilastel hea uni ja homne veepargi ootus väga üleval ei hoia.
Kristini tervis on tunduvalt parem. Saab kõike kaasa teha ja kurk enam ei valuta. Mul on hea meel. Teistega midagi uut polegi. Eks me kõik ootame kojuminekut kaa. Kuid samas olen ma kindel, et lahkumine saab raske olema. Tuleb vist minna homme salvrätikuid ostma.
Mis siis muud kui järgmise korrani sõbrad.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar