neljapäev, 4. august 2011

Viies päev

Täna postitan teksti õigeaegselt, loodame, et netihendus püsib.
Aga see selleks. Tänane päev ei erinenud eriliselt eelmistest. Hommikusöök, hommikuring, õpetajate infotund ja lapsed samal ajal endale meeldivaid tegevusi tegemas. Lõunaks oli ülimaitsev sealihašnitsel juurviljade ja kartuliga ja soovi korral tomatisupp. See maitses kõigile.
 Ja siis klubitunnid kus rääkisime inimõigustest ja moodustasime suure pusle. Peale seda mindi taas ujuma, sedapuhku veidi sügavamale – lapsed olid ülirõõmsad. Ega neid enne välja ei saanud kui kõik lõdisesid ja õpetaja lihtsalt tagant sundis. Kõhud tühjad kihutasime sööma ja pärast seda algas aaretejaht. Kristin sellest eriti vaimustuses ei olnud. Need rühmad mis neil on, võistlus käis nende vahel aga rühmaliikmed olid kõik käsipidi seotud, niiet seda raskes oli ülesandeid täita. Küll olevat tiritud kõvasti ja küll karjuti ja trügiti ja isegi meiki tehti mõnele väljavalitule (loe: Asserile sobis see väga hästi) Kuid üldkokkuvõttes jäid kõik rahule.
Ja kõik me ootame juba homset päeva mil lähme praamiga Balatonlellest Tihany poolsaarele. Seal on palju suveniiriostmisevõimalusi ja vaatamisväärsusi ja üleüldse mõnus olla. Nii et seal läheb ära terve päev. Asume teele kell üheksa ja tagasi tuleme õhtusöögiks.
Asseri silm on ok, lihtsalt väike verevalum. Kristin ärkas täna hommiku valusa külmavilliga ja Krsilin avastas, et tema huuled natukene lõhenevad. Ilmselt on asi suhteliselt kuivas kliimas. Ja täna oli taas meeletult palav ilm. Mingi hetk nägin minagi silme ees musti laike. Kuiv ja palav ja higine – sellega võiks siinset ilma kirjeldada. Õnneks ennustab ilmateade homseks natuke pilvisust, nii et loodetavasti on siis kergem olla.
Küsisin ka lastelt mida nad tahaksid, et ma blogisse kirjutan, aga nemad ei osanud suurt midagi öelda. Olid teised väsinud ja tahtsid magama. Lasin neil siis minna. Ning kuna eile öö polnud just eriti pikk, siis lähen ka mina magama ja postitan seekord natukene lühema ülevaate. Loodan, et keegi ei pahanda. 
Niiet, head ööd armas rahvas :)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar